Online Evenement

Ontdek de oneindige mogelijkheden voor jouw online events bij Q’s studio’s – waar elk event een blijvende impact maakt.

  • Online kick-off event
  • Productpresentatie
  • Workshops
  • Aankondigingen
  • Meetings
Ministerie van Infrastructuur aan tafel.

Over Online Events

Een online event is een perfecte manier om digitaal een boodschap opver te brengen naar je team, collega’s of partners. Wil je een eenmalig online event organiseren of meerdere sessies? Alles is mogelijk. Met onze Q Broadcasting software kun je break-outs toevoegen en allerlei andere vormen van interactie met een presentator én met elkaar. Wil je ook gasten live in de studio tijdens je online event? Bij Q Broadcasting kun je ook kiezen voor een hybride evenement.

Onze cases

Toepassingen

Zet jouw zakelijke evenementen kracht bij met een online platform dat past bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een energieke online kick-off, een feestelijk eindejaarsevent, of een lancering van een nieuw product – Q Broadcasting maakt van elke aankondiging een moment dat telt.

Bereik iedereen tegelijk en maak een impact met evenementen die verder gaan dan alleen kijken. Duik in interactieve break-out sessies, voer boeiende gesprekken met collega’s, of activeer je team met inspirerende digitale workshops. Met Q Broadcasting worden jouw online events een ervaring die inspireert en verbindt.

Online-events-3-1024x571

Een Online Event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studio's zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende digitale evenement.

De Studio's

Ontdek in ons studio-aanbod de perfecte achtergrond voor elk type online event. Of je nu een doorgewinterde pro bent of het is je eerste keer, Q Broadcasting staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Kies uit onze gevarieerde studio’s, zoals de intieme online studio, de dynamische TV studio, de interactieve webinar studio, de levendige livestream studio of de innovatieve greenscreen studio.

Met deze technologieën brengen we jouw visie tot leven en zorgen we ervoor dat jouw event niet alleen plaatsvindt, maar ook impact maakt en herinnerd wordt.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.