Hybride events

alles op locatie

Hybride events met impact

Wil je een evenement organiseren dat deels online en deels live is? Dan noemen we dat een hybride evenement. Q Broadcasting komt ook locatie om jouw hybride evenement te organiseren. Zoals:

  • Vergaderingen
  • Congressen
  • Seminars
  • Workshops
  • Presentaties

Of je nu een hybride evenement wilt organiseren op je eigen locatie of in onze studio’s: Q Broadcasting maakt het mogelijk.
Regieruimte Q Broadcasting, webinar studio huren

Over hybride events

Een Hybride event organiseren

Met de organisatie van een hybride event combineer je fysiek en online publiek, waarbij het belangrijk is dat de kijkervaring voor fysiek en online zo nauw mogelijk op elkaar lijkt. Met onze slimme software maken we het mogelijk voor de online kijkers om te interacteren door middel van een chatfunctie, polls, Q&A’s en meer terwijl het live publiek tegelijkertijd betrokken wordt bij het programma. Zo maken we iedere bijeenkomst interactief en betrekken we alle kijkers evenredig bij het evenement, met optimale interactie en een kijkervaring die je vast blijft houden.

Toepassingen

Kiezen voor een hybride evenement

Met hybride evenementen slaan we de brug tussen fysiek en online en maken we het mogelijk om evenementen te organiseren waarbij gelijktijdig interactie en kennisoverdracht mogelijk is. Denk hierbij aan interactieve congressen, bedrijfspresentaties en (internationale) vergaderingen. Met de juiste techniek en ervaring zorgen we ervoor dat de beleving zo dicht mogelijk in de buurt komt bij een volledig fysiek evenement.

Greenscreen techniek bij Q Broadcasting

Op locatie

Bij Q Broadcasting zijn we full-service. Dit houdt in dat wij volledig zelfvoorzienend te werk gaan op locatie en zorg kunnen dragen voor het gehele traject van jouw hybride evenement. Denk hierbij aan het schakelen met de locatie, het zorg dragen voor de juiste audiovisuele apparatuur, het instrueren en begeleiden van de sprekers en het daadwerkelijke draaien en uitzenden van de productie. We begeleiden hierin onze klanten stapsgewijs door dit leuke en uitdagende proces heen en zorgen er samen voor dat het evenement een succes wordt.

Onze cases

Een hybride event met Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele hybride evenement, opgenomen op locatie. 

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw hybride evenement aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Eigen softwareplatform voor hybride events

Met onze eigen software zenden we naadloos uit en bieden we ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van interactie, zoals Q&A's, live polls en meer.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten het geheel in jouw jasje voor jouw hybride evenement.

Full-service

We beschikken over alles kennis, kunde en materialen om jouw hybride evenement van A-tot-Z te realiseren.

Eindeloze mogelijkheden

We maken het met hybride evenementen mogelijk om bijeenkomst te organiseren onder welke omstandigheden dan ook.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme partner voor jouw hybride event!

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte