Hybride events

alles op locatie

Hybride events met impact

Het team van Q Broadcasting komt ook op locatie voor jouw hybride event: een evenement waarbij een deel van de kijkers fysiek aanwezig is en een deel online meekijkt, zoals:

  • Vergaderingen
  • Congressen
  • Seminars
  • Workshops
  • Presentaties

Over hybride events

Met een hybride event combineer je fysiek en online publiek, waarbij het belangrijk is dat de kijkervaring voor fysiek en online zo nauw mogelijk op elkaar lijkt. Met onze slimme software maken we het mogelijk voor de online kijkers om te interacteren door middel van een chatfunctie, polls, Q&A’s en meer. Zo maken we iedere bijeenkomst interactief en betrekken we alle kijkers evenredig bij het evenement, met optimale interactie en een kijkervaring die je vast blijft houden. 

Toepassingen

De meest voorkomende toepassingen op dit moment betreffen evenementen waarbij het niet mogelijk (of niet toegestaan) is om fysiek bijeen te komen, maar dit wel gewenst is in het kader van de bijeenkomst. Met hybride evenementen slaan we de brug tussen fysiek en online en maken het we mogelijk om samenkomsten te organiseren waarbij gelijke interactie en kennisoverdracht mogelijk is. Denk hierbij aan interactieve congressen, bedrijfspresentaties en (internationale) vergaderingen. Met de juiste techniek en ervaring zorgen we ervoor dat de ervaring zo dicht mogelijk in de buurt komt bij een volledig fysiek evenement. 

Op locatie

Bij Q Broadcasting zijn we full-service. Dit houdt in dat wij volledig zelfvoorzienend te werk gaan op locatie en zorg kunnen dragen voor het gehele traject van jouw hybride evenement. Denk hierbij aan het schakelen met de locatie, het zorg dragen voor de juiste audiovisuele apparatuur, het instrueren en begeleiden van de sprekers en het daadwerkelijke draaien en uitzenden van de productie. We begeleiden hierin onze klanten stapsgewijs door dit leuke en uitdagende proces heen en zorgen er samen voor dat het evenement een succes wordt.

Onze cases

Een hybride event met Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele hybride evenement, opgenomen op locatie. 

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw hybride evenement aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Eigen softwareplatform voor hybride events

Met onze eigen software zenden we naadloos uit en bieden we ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van interactie, zoals Q&A's, live polls en meer.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten het geheel in jouw jasje voor jouw hybride evenement.

Full-service

We beschikken over alles kennis, kunde en materialen om jouw hybride evenement van A-tot-Z te realiseren.

Eindeloze mogelijkheden

We maken het met hybride evenementen mogelijk om bijeenkomst te organiseren onder welke omstandigheden dan ook.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme partner voor jouw hybride event!

Ervaar een studio op locatie die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en laat Q Broadcasting je ontzorgen voor jouw hybride evenement.

Ontdek de services van Q Broadcasting.