Case

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Recente cases

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bij Q Broadcasting

Omschrijving

Tijdens een Webinar van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werden er aan onze Talkshow-tafel in Studio 1 onder leiding van onze presentator/interviewer Gerben van Driel, ronde tafel gesprekken gevoerd in wisselende samenstelling. Zo zijn onder andere vraaggesprekken afgenomen met de verantwoordelijke hoogste ambtenaar en meerdere projectleiders.

Daarna hebben er een aantal break-out sessies plaatsgevonden die werden ondersteund door landingspagina’s met ondersteunende filmpjes en/of muziek. Daarnaast was er door het inzetten van een zogeheten Social Media Wall volop interactie met de medewerkers thuis.

Uitvoering

Details

Na afsluiting van het drie uur durende Webinar is er met alle deelnemers aan het Webinar een Quiz gespeeld waarin naast entertainment-vragen ook door het Ministerie zelf ingebrachte vragen waren verwerkt. Na afloop van de Quiz hebben onze online DJ’s nog een half uur voor een vrolijke muzikale afsluiter gezorgd.

Highlights van de case

Q Broadcasting studio voor webinar studio huren

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte