Hybride Events Met Impact

Wil je een evenement organiseren dat deels online en deels live is? Dan noemen we dat een hybride evenement.
QBroadcasting komt ook locatie om jouw hybride evenement te organiseren. Zoals:

  • Vergaderingen
  • Congressen
  • Seminars
  • Workshops
  • Presentaties
Cases Pagina_Jumbo 100 Jaar Bestaan_01

Over Hybride Events

Met de organisatie van een Hybride event combineer je fysiek en online publiek, waarbij het belangrijk is dat de kijkervaring voor fysiek en online zo nauw mogelijk op elkaar lijkt. Met onze slimme software maken we het mogelijk voor de online kijkers om te interacteren door middel van een chatfunctie, polls, Q&A’s en meer terwijl het live publiek tegelijkertijd betrokken wordt bij het programma. 

Op deze manier maken we iedere bijeenkomst interactief en betrekken we alle kijkers evenredig bij het evenement, met optimale interactie en een kijkervaring die je vast blijft houden.

Onze cases

Toepassingen

Hybride evenementen van Q Broadcasting smeden het perfecte samenspel tussen live aanwezigheid en digitale deelname. Kies voor deze vorm wanneer je de kracht van persoonlijke ontmoetingen wilt combineren met het gemak van online interactie, zoals bij boeiende congressen, inspirerende bedrijfspresentaties of grensverleggende (internationale) meetings.

Onze state-of-the-art technologie en diepgaande expertise garanderen een ervaring die bijna niet te onderscheiden is van een volledig live event.

Sogeti-tv-1.jpg

Een Hybride Event bij Q Broadcasting

Eigen softwareplatform voor hybride events

Met onze eigen software zenden we naadloos uit en bieden we ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van interactie, zoals Q&A's, live polls en meer.

Bereikbaar en ruim

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten het geheel in jouw jasje voor jouw hybride evenement.

Full-service

We beschikken over alles kennis, kunde en materialen om jouw hybride evenement van A-tot-Z te realiseren.

Eindeloze mogelijkheden

We maken het met hybride evenementen mogelijk om bijeenkomst te organiseren onder welke omstandigheden dan ook.

Q-Broadcasting-web-37-of-97

Op locatie

Bij Q Broadcasting zijn we full-service. Dit houdt in dat wij volledig zelfvoorzienend te werk gaan op locatie en zorg kunnen dragen voor het gehele traject van jouw hybride evenement. 

Denk hierbij aan het schakelen met de locatie, het zorg dragen voor de juiste audiovisuele apparatuur, het instrueren en begeleiden van de sprekers en het daadwerkelijke draaien en uitzenden van de productie. We begeleiden hierin onze klanten stapsgewijs door dit leuke en uitdagende proces heen en zorgen er samen voor dat het evenement een succes wordt.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.