TV Studio Huren? Professionele Studioverhuur (Online) TV

Jouw online event vanuit onze professionele TV studio

Bij een televisieopname komt minstens zoveel kijken als bij een opname voor een online project. De studio’s van QBroadcasting beschikken over eindeloze mogelijkheden voor jouw tv opname. Met state-of-the-art apparatuur en ruimtes die speciaal zijn ontworpen voor het creëren van televisiecontent, zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Of je nu een talkshow, een documentaire, een kookprogramma of een live evenement wilt opnemen, onze studio’s zijn perfect uitgerust om aan al jouw behoeften te voldoen.   

Q Broadcasting studio

Faciliteiten huren TV studio 

Als je ervoor kiest om een tv-studio te huren, kun je uitkijken naar een breed scala aan fantastische faciliteiten. Van state-of-the-art technologieën tot professioneel licht- en geluidsapparatuur, alles wat je nodig hebt om je productie tot leven te brengen is binnen handbereik.

Deze tv-studio’s zijn speciaal ontworpen om aan alle behoeften van een professionele televisieproductie te voldoen. Je krijgt toegang tot hoogwaardige camera’s, green screens en bewerkingsapparatuur van topkwaliteit. Bovendien zijn er ervaren technici aanwezig om je te ondersteunen tijdens het opzetten en uitvoeren van je project, waardoor het hele proces soepel verloopt.

Naast de essentiële faciliteiten bieden onze tv-studio’s ook comfortabele zithoeken, werkruimtes, visagieruimte en ontvangstruimtes voor gasten, waardoor iedereen zich welkom voelt. Of je nu praatprogramma’s, nieuwsuitzendingen, commercials of televisieseries produceert, onze studio verschaft je de inspirerende omgeving en de noodzakelijke middelen om je creatieve visie te verwezenlijken. 

Tarieven studio huur 

All-in verhuur

VANAF PRIJZEN

Neem contact op via het contactformulier

Wil je graag met ons in contact komen? Leuk! We hebben een eenvoudig contactformulier waar je al je vragen, suggesties of opmerkingen kunt achterlaten. 

We vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en streven altijd naar het bieden van de beste service. Of je nu meer informatie wilt over jouw productie, onze studio’s of onze dagvoorzitters, wij staan voor je klaar. Vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Zorgeloos opnemen bij Q Broadcasting
Onze cases

Wat zijn de voordelen van het huren van onze TV studio?   

Een TV studio huren bij Q Broadcasting

Eigen presentatoren & ervaren dagvoorzitters

Zij hebben de nodige expertise en vaardigheden om jouw boodschap op een professionele en overtuigende manier over te brengen.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw project aan de slag te gaan. We gaan samen voor succes én zorgen voor een stukje Brabantse gastvrijheid.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van tv-producties en weten dus precies wat er nodig is om een succesvolle uitzending neer te zetten.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw tv-opname.

Moderne studio’s

Onze opnamestudio's zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors.

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele project, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Toepassingen producties

Welke soorten producties kunnen gebruik maken van onze TV studio?

Onze tv-studio is geschikt voor verschillende soorten producties. Allereerst is het een ideale locatie voor het opnemen van televisieprogramma’s. Of het nu gaat om talkshows, spelshows, dramaseries of comedyshows, onze studio biedt de benodigde faciliteiten en technische ondersteuning om deze programma’s tot leven te brengen.

Daarnaast kan onze tv-studio ook gebruikt worden voor het opnemen van reclamespots. Met professionele belichting en geluidsapparatuur kunnen we een perfecte setting creëren om de boodschap van het product over te brengen. Ook voor het maken van filmproducties is onze studio zeer geschikt. 

Of het nu gaat om het opnemen van een korte film of een documentaire, onze studio biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om de gewenste scènes tot in detail te realiseren. 

Online event bij Q Broadcasting

Veelgestelde vragen over het huren van onze TV studio

Kunnen we een tv-studio huren?

Jazeker! Wij bieden professionele studioverhuur voor (online) tv-producties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn de mogelijkheden voor het huren van een tv-studio?

Onze TV studio is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor professionele tv-producties.  Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Welke apparatuur is er beschikbaar in de studio?

Onze studio’s zijn uitgerust met professionele camera’s, belichting, geluidstechniek en editingfaciliteiten. We kunnen ook ondersteuning bieden met technische aspecten en verzorgen de benodigde crew.

Kan ik onze tv-programma's opnemen in de studio?

Ja, onze tv-studio is zeer geschikt voor het opnemen van televisieprogramma’s. We beschikken over de benodigde techniek en faciliteiten om professionele opnames te maken.

Zijn er mogelijkheden voor online uitzendingen?

Absoluut! Onze tv-studio is ook geschikt voor het streamen van live uitzendingen en het hosten van webinars. We kunnen de technische aspecten en verzorging van de uitzendingen professioneel regelen.

Is er ook catering beschikbaar in de studio?

Ja, we kunnen cateringfaciliteiten regelen in onze studio’s. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik een tv-studio huren?

Neem contact met ons op via onze contactgegevens op de website. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn de studio's bereikbaar met het openbaar vervoer?

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Met het OV 30 min vanaf station Tilburg, of 20 min vanaf station Oisterwijk. Kom je met de auto? Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Is er daglicht beschikbaar in de studio?

Ja, onze studio’s beschikken over daglichtmogelijkheden. Dit kan van toegevoegde waarde zijn voor bepaalde televisieprogramma’s en opnames.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw webcast of webinar!

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gastvrijheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Laat je inspireren, wij helpen je graag.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte