GreenScreen Studio Huren

Wat is een Greenscreen en hoe werkt het?

Een greenscreen is een speciale achtergrondtechniek die vaak wordt gebruikt in films, televisieproducties en fotografie. Het wordt vaak gebruikt om een bepaald onderwerp voor een groene achtergrond op te nemen, zodat deze achteraf kan worden vervangen door een andere afbeelding of video.

Het werkt op basis van het principe van chromakeying, waarbij de groene kleur van het scherm wordt omgezet naar transparantie. Hierdoor kan het onderwerp worden gescheiden van de achtergrond en kan een nieuwe achtergrond worden toegevoegd. Om dit te bereiken, moet het groene scherm goed en gelijkmatig worden verlicht, zodat er geen schaduwen of onregelmatigheden ontstaan. Een greenscreen stelt filmmakers en fotografen in staat om creatieve concepten te realiseren die anders niet mogelijk zouden zijn.

Greenscreen opname bij Q Broadcasting

Specificaties van onze professionele Greenscreen studio

Onze greenscreen studio is volledig uitgerust voor professionele opnames. We hebben geïnvesteerd in hoogwaardige apparatuur en accessoires om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten kunnen leveren aan onze klanten. De studio is voorzien van een grote greenscreen achtergrond die zorgt voor een vloeiende en efficiënte chroma key technologie. Hierdoor kunnen we gemakkelijk de groene achtergrond vervangen door elke gewenste afbeelding of video.

Daarnaast beschikken we over professionele verlichtingssystemen, waaronder softboxen en studiolampen, om ervoor te zorgen dat elk detail goed belicht is. We hebben ook een scala aan camera’s en lenzen van hoge kwaliteit om elk detail vast te leggen. Onze geluidsapparatuur zorgt voor een heldere en professionele audiokwaliteit.

Bovendien hebben we een ervaren team van specialisten dat de technische aspecten beheerst, zoals camerawerk, belichting en geluid, om ervoor te zorgen dat de opnames soepel verlopen en voldoen aan de hoogste professionele normen. 

Onze cases

Onze Greenscreen studio huren

Wat is er allemaal inbegrepen?

Greenscreen achtergrond: Onze studio heeft een speciale greenscreen achtergrond die een effen groene kleur heeft. Dit stelt u in staat om elke gewenste achtergrond toe te voegen tijdens het bewerken van de beelden.

Verlichting: We bieden professionele verlichting om ervoor te zorgen dat uw opnames goed verlicht zijn. Dit omvat hoofdverlichting, invulverlichting en achtergrondverlichting om de gewenste uitstraling en sfeer te creëren.

Camera-apparatuur: We bieden een hoogwaardige camera-apparatuur, inclusief statief, om ervoor te zorgen dat uw beelden van de hoogste kwaliteit zijn.

Geluidsapparatuur: Als u geluid wilt opnemen, bieden we geluidsapparatuur, zoals microfoons en geluidsrecorders, zodat u een professioneel geluid kunt vastleggen tijdens uw opnames.

Technische ondersteuning: Onze studio-assistenten zijn beschikbaar om u te helpen met het instellen van de greenscreen studio en het oplossen van eventuele technische problemen die zich kunnen voordoen.

Let op: afhankelijk van uw specifieke behoeften kunnen er extra kosten zijn voor extra apparatuur of diensten, zoals extra verlichting, geluidsbewerking, catering of het huren van extra ruimte. Het is het beste om contact op te nemen met onze studio voor meer informatie over de specifieke details en prijzen.

Greenscreen techniek bij Q Broadcasting
Greenscreen studio opname bij Q Broadcasting

Toepassingen

Wat zijn de mogelijkheden van onze Greenscreen studio?

Virtual Greenscreen en Greenscreen studio’s lenen zich uitstekend voor allerhande videoprojecten. Denk hierbij aan webinars met een interactieve achtergrond en veel visuele elementen, webcasts vanuit een unieke omgeving maar ook voor entertainment livestreams zoals quizzen, muzikaal entertainment of kookworkshops. Deze producties maken wij volledig naar wens, waardoor we beschikken over eindeloze mogelijkheden. 

Wat zijn de tarieven voor het huren van onze studio?

VANAF PRIJS?

Kosten gebruik catering

Een Greenscreen studio huren bij Qbroadcasting

Professionele Apparatuur

Onze studio's zijn uitgerust met state-of-the-art apparatuur, die zorgt voor optimale belichting en opnamemogelijkheden.

Ruimte & Omvang

Onze dedicated studio biedt voldoende ruimte voor diverse opnamebehoeften, wat extra ideaal is voor grotere producties.

Moderne studio’s

Onze opnamestudio's zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek en spraakmakende decors.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio's in jouw jasje voor jouw productie.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw productie aan de slag te gaan. We gaan samen voor succes én zorgen voor een stukje Brabantse gastvrijheid.

Gemak

Wij bieden voorzieningen zoals werkruimte, kleedkamers, visagieruimte en catering voor optimaal comfort voor jouw crew.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Kostenbesparing

In plaats van investeren in eigen apparatuur, onderhoud en ruimte, ontzorgen wij jouw productie van A tot Z.

Veelgestelde vragen over het huren van onze Greenscreen studio

Kan ik contact met jullie opnemen voor het huren van een greenscreen studio?

Natuurlijk! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor het huren van een greenscreen studio via 013 744 0388 of info@qbroadcasting.tv

 

Wat zijn de belangrijkste features van jullie greenscreen studio?

Onze Greenscreen studio is voorzien van professionele apparatuur, spraakmakende decors, ruimte voor eigen branding en extra voorzieningen voor optimaal comfort. Ons enthousiaste team  gaat samen met jou voor succes én zorgt voor een stukje Brabantse gezelligheid.

Wat is een greenscreen?

Een greenscreen is een achtergrond die egaal groen van kleur is. Hierdoor kun je tijdens het filmen of fotograferen de groene kleur gemakkelijk vervangen door een andere achtergrond of beeldmateriaal.

Wat is een greenscreen studio?

Een greenscreen studio is een professionele studio die is uitgerust met een greenscreen achtergrond en alle benodigde apparatuur om professionele greenscreen-opnames te maken.

Wat zijn de tarieven voor het huren van jullie studio?

De tarieven voor het huren van onze studio hangen af van de duur van de huur en je wensen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Kan ik de greenscreen studio ook gebruiken als fotostudio?

Ja, onze greenscreen studio is ook geschikt voor het maken van foto’s. Daarnaast hebben we ook een aparte fotostudio beschikbaar.

Wat is een cyclorama?

 Een cyclorama is een gebogen en naadloze achtergrond die ervoor zorgt dat er geen hoeken of lijnen zichtbaar zijn op de achtergrond. Hierdoor krijg je een strak en professioneel beeld.

Kan ik de studio per dag of per dagdeel huren?

Ja, je kunt onze studio zowel per dag als per dagdeel huren. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.

Is er catering aanwezig in de studio?

Ja, in onze studio is catering aanwezig. We zorgen voor koffie, thee en eventueel andere drankjes en hapjes.

Zijn de greenscreen opnames in jullie studio van goede kwaliteit?

Ja, onze greenscreen studio is voorzien van professionele greenscreen-apparatuur en belichting, waardoor de opnames van hoge kwaliteit zijn.

Voor welke soort producties is jullie greenscreen studio uitermate geschikt?

Onze greenscreen studio is uitermate geschikt voor het maken van commercials, e-learning video’s en andere videoproducties waarbij een greenscreen nodig is.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw webcast of webinar!

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gastvrijheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Laat je inspireren, wij helpen je graag!

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte