GreenScreen Studio Huren

Wat is een Greenscreen en hoe werkt het?

Een greenscreen, ook wel bekend als chromakey-techniek, is een onmisbaar instrument in de wereld van films, televisieproducties en fotografie. Met deze techniek kunnen filmmakers en fotografen hun onderwerp voor een groene achtergrond plaatsen, waardoor ze later die achtergrond kunnen vervangen door een andere afbeelding of video. Je kunt bij ons dan ook een greenscreen studio huren voor optimale resultaten.

Het greenscreen proces is gebaseerd op chromakeying. Hierbij wordt de opvallende groene kleur van de achtergrond omgezet naar transparantie. Op die manier kan men het onderwerp eenvoudig van de achtergrond isoleren en een nieuwe, gewenste achtergrond invoegen. Hierbij moet het scherm gelijkmatig en goed verlicht zijn. Op deze manier kunnen wij creatieve visie tot leven brengen op manieren die anders ondenkbaar zouden zijn.

Specificaties van onze professionele Greenscreen studio

Onze greenscreen studio is volledig uitgerust voor professionele opnames. We hebben geïnvesteerd in hoogwaardige apparatuur en accessoires om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten kunnen leveren aan onze klanten. Daarbij is de studio voorzien van een grote greenscreen achtergrond die zorgt voor een vloeiende en efficiënte chroma key technologie. Hierdoor kunnen we gemakkelijk de groene achtergrond vervangen door elke gewenste afbeelding of video.

Daarnaast beschikken we over professionele verlichtingssystemen, waaronder softboxen en studiolampen, om ervoor te zorgen dat elk detail goed belicht is. We hebben ook een scala aan camera’s en lenzen van hoge kwaliteit om elk detail vast te leggen. Onze geluidsapparatuur zorgt voor een heldere en professionele audiokwaliteit.

Bovendien hebben we een ervaren team van specialisten dat de technische aspecten beheerst, zoals camerawerk, belichting en geluid, om ervoor te zorgen dat de opnames soepel verlopen en voldoen aan de hoogste professionele normen. 

Onze Greenscreen studio huren

Wat is er allemaal inbegrepen?

Greenscreen achtergrond: Onze studio heeft een speciale greenscreen achtergrond die een effen groene kleur heeft. Dit stelt jou in staat om elke gewenste achtergrond toe te voegen tijdens het bewerken van de beelden.

Verlichting: We bieden professionele verlichting om ervoor te zorgen dat jouw opnames goed verlicht zijn. Dit omvat hoofdverlichting, invulverlichting en achtergrondverlichting om de gewenste uitstraling en sfeer te creëren.

Camera-apparatuur: We bieden een hoogwaardige camera-apparatuur, inclusief statief, om ervoor te zorgen dat de beelden van de hoogste kwaliteit zijn.

Geluidsapparatuur: Als je geluid wilt opnemen, bieden we geluidsapparatuur, zoals microfoons en geluidsrecorders, zodat je een professioneel geluid kunt vastleggen tijdens de opnames.

Technische ondersteuning: Onze studio-assistenten zijn beschikbaar om jou te helpen met het instellen van de greenscreen studio en het oplossen van eventuele technische problemen die zich kunnen voordoen.

Let op: afhankelijk van uw specifieke behoeften kunnen er extra kosten zijn voor extra apparatuur of diensten, zoals extra verlichting, geluidsbewerking, catering of het huren van extra ruimte. Het is het beste om contact op te nemen met onze studio voor meer informatie over de specifieke details en prijzen.

Toepassingen

Wat zijn de mogelijkheden van onze Greenscreen studio?

Virtual Greenscreen en Greenscreen studio’s bieden een schat aan mogelijkheden voor een breed scala aan videoprojecten. Naast webinars met een dynamische interactieve achtergrond vol visuele prikkels en webcasts die vanuit een buitengewone setting worden uitgezonden, zijn ze ook perfect voor entertainment livestreams. Denk aan boeiende quizzen, swingend muzikaal entertainment of leerzame kookworkshops. Maar de mogelijkheden houden daar niet op.

Greenscreen studio’s zijn eveneens een uitstekende keuze voor online events, waardoor virtuele bijeenkomsten net dat beetje extra krijgen. Hybride events, die zowel fysiek als online plaatsvinden, kunnen hiermee een naadloze ervaring bieden voor alle deelnemers. Ook televisieproducties en online trainingen profiteren van de flexibiliteit en het realisme dat een greenscreen biedt. Kortom, met de inzet van een greenscreen studio kunnen wij elke productie volledig op maat maken en daarmee zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Wat zijn de tarieven voor het huren van onze studio?

Onze Greenscreen studio is te huur met een prijs vanaf 750,- excl. Deze prijs is inclusief camera’s, licht-en geluidsapparatuur en bewerkingsapparatuur. 

Kosten gebruik catering

Bij het huren van onze studio zijn cateringkosten een aanvullende prijs bovenop de standaard dagprijs. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van de specifieke wensen en de behoeften van jouw team. Of je nu kiest voor eenvoudige snacks en drankjes of een uitgebreide maaltijd, wij kunnen een aanbod op maat samenstellen dat perfect aansluit bij jouw evenement of productie.

Om een duidelijk overzicht te krijgen van de mogelijke kosten en opties, raden wij aan contact met ons op te nemen. Samen bespreken we alle details en zorgen we voor een catering die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Een Greenscreen studio huren bij Qbroadcasting

Professionele Apparatuur

Onze studio's zijn uitgerust met state-of-the-art apparatuur, die zorgt voor optimale belichting en opnamemogelijkheden.

Ruimte & Omvang

Onze dedicated studio biedt voldoende ruimte voor diverse opnamebehoeften, wat extra ideaal is voor grotere producties.

Moderne studio’s

Onze opnamestudio's zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek en spraakmakende decors.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio's in jouw jasje voor jouw productie.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw productie aan de slag te gaan. We gaan samen voor succes én zorgen voor een stukje Brabantse gastvrijheid.

Gemak

Wij bieden voorzieningen zoals werkruimte, kleedkamers, visagieruimte en catering voor optimaal comfort voor jouw crew.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Kostenbesparing

In plaats van investeren in eigen apparatuur, onderhoud en ruimte, ontzorgen wij jouw productie van A tot Z.

Veelgestelde vragen over het huren van onze Greenscreen studio

Kan ik contact met jullie opnemen voor het huren van een greenscreen studio?

Natuurlijk! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor het huren van een greenscreen studio via 013 744 0388 of info@qbroadcasting.tv

 

Onze Greenscreen studio is voorzien van professionele apparatuur, spraakmakende decors, ruimte voor eigen branding en extra voorzieningen voor optimaal comfort. Ons enthousiaste team  gaat samen met jou voor succes én zorgt voor een stukje Brabantse gezelligheid.

Een greenscreen is een achtergrond die egaal groen van kleur is. Hierdoor kun je tijdens het filmen of fotograferen de groene kleur gemakkelijk vervangen door een andere achtergrond of beeldmateriaal.

Een greenscreen studio is een professionele studio die is uitgerust met een greenscreen achtergrond en alle benodigde apparatuur om professionele greenscreen-opnames te maken.

De tarieven voor het huren van onze studio hangen af van de duur van de huur en je wensen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Ja, onze greenscreen studio is ook geschikt voor het maken van foto’s. Daarnaast hebben we ook een aparte fotostudio beschikbaar.

 Een cyclorama is een gebogen en naadloze achtergrond die ervoor zorgt dat er geen hoeken of lijnen zichtbaar zijn op de achtergrond. Hierdoor krijg je een strak en professioneel beeld.

Ja, je kunt onze studio zowel per dag als per dagdeel huren. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.

Ja, in onze studio is catering aanwezig. We zorgen voor koffie, thee en eventueel andere drankjes en hapjes.

Ja, onze greenscreen studio is voorzien van professionele greenscreen-apparatuur en belichting, waardoor de opnames van hoge kwaliteit zijn.

Onze greenscreen studio is uitermate geschikt voor het maken van commercials, e-learning video’s en andere videoproducties waarbij een greenscreen nodig is.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw webcast of webinar!

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gastvrijheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Laat je inspireren, wij helpen je graag!