Over Q Broadcasting

Professionele uitzendingen in het Hilversum van Brabant.

State-Of-The-Art Uitzend- en Productiestudio

Q Broadcasting is een multi-mediabedrijf in Brabant dat zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van professionele tv-uitzendingen en online webinars. Het beschikt over supermoderne studio’s die voorzien zijn van de allernieuwste technieken, decors en features. Door de grote flexibiliteit van de in het complex aanwezige studio’s kunnen er naast de normale webinars ook grootschalige online events gehouden worden.

In het Studiocomplex in Udenhout (vlakbij Tilburg) vind je dan ook werkelijk álles wat nodig is om ieder uniek project tot het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau te tillen. Waarbij de ervaren crew, met hun passie en affiniteit voor het vak, het verschil ook echt weet te maken.

De welbekende ‘Brabantse gezelligheid’ vind je o.a. terug in de ruime loungeruimte, waarvandaan met een hapje en een drankje ook meteen meegekeken kan worden met de opnames. Naast de diverse studio’s en regieruimtes zijn er ook voldoende kantoor- en vergaderruimtes beschikbaar voor productiewerkzaamheden. Uiteraard is er ook gedacht aan een ruim opgezette visagie ruimte.

In-house kennis

Qbroadcasting, met mede-eigenaren Victor Mids en Pim Bertens, onderscheidt zich door hun veelzijdigheid, toonaangevende producties zoals “Bulls & Bears,” en innovatieve hybride evenementen. Klanten vertrouwen op hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en creativiteit. Hierdoor is Qbroadcasting een topkeuze in de branche.

Daarnaast beschikt Qbroadcasting over een eigen Webinar Tool. Deze tool maakt het mogelijk om interactieve webinars te organiseren die boeien en converteren. 

9NDZFrvP_400x400
images

Onze werkwijze

Onze 4 Zekerheden

Waaronder Bulls & Bears op RTL Z. Zekerheid van de hoogste kwaliteit.

Wel of geen ervaring? We got you coverd. Van de eerste keer op camera tot het draaiboek van een webinar.

Naast onze studio’s beschikken we over een visagie ruimte, bar en meeting rooms.

Onze studio’s zijn volledig naar wens aan te passen, van decor tot inrichting.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.