Recente cases

Sogeti

Sogeti TV opname bij Q Broadcasting, webinar studio huren

Sogeti TV

In deze maandelijks terugkerend Webinars laat Sogeti zijn medewerkers optimaal informeren over alle nieuwe ontwikkelingen binnen de eigen organisatie. Met steeds wisselende gasten, aan tafel en via live inbellen met de studio, worden de medewerkers interactief betrokken door middel van voorgelegde stellingen en vragen. Op deze manier kan Sogeti iedere medewerker, waar deze ook zich ook bevindt in de wereld, betrekken bij nieuwe projecten en ze updates geven over alle lopende projecten.

De uitzendingen werden wereldwijd bekeken en de studio was volledig gepersonaliseerd in de huisstijl van Sogeti.

Extra

Sogeti Sint Show

Voor het jaarlijkse Sogeti Sinterklaasfeest werd er live vanuit onze studio’s een Sinterklaasshow uitgezonden waarin de medewerkers en hun kinderen thuis interactief aan mee konden doen. In een tot  Pakjeskamer van de Sint omgetoverde Studio 1 hebben Sinterklaas en zijn Pieten een unieke kindershow neergezet, waarin het vooraf thuis afgeleverde Sinterklaascadeau centraal stond.

Daarnaast is er ook op locatie bij medewerkers thuis gefilmd, en is er vanuit Studio 2 door de Knutselpiet aan alle kinderen thuis uitleg gegeven in het maken van de verschillende Sinterklaas-surprises. Voorafgaand én na afloop van de show heeft de enige echte DJ-Piet live zijn favoriete Sinterklaasliedjes gedraaid.

Highlights

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte