De Q Broadcasting studio's | Online events

Eindeloze entertainment mogelijkheden

Bekijk onze studio's

De Talkshow setting in Studio 1 is dé plek waar het mogelijk is om op ontspannen wijze het gesprek aan te gaan. Remote camera’s, een uniform en rustig ogend decor en eindeloze belichtingsmogelijkheden maken deze studio bijzonder geschikt voor talkshows. Onze regie bevindt zich in een andere ruimte, dus kan er ongedwongen worden gediscussieerd en gesproken. De Talkshow setting in Studio 1 is een ware turn-key oplossing voor jouw talkshow project.

In onze huiskamersetting van Studio 2 draait alles om ongedwongenheid: geen hectiek op de set, geen camera-operators en dus: ontspanning. Onze huiskamersetting is voorzien van rustig ogend doch sprekend meubilair, decor en geavanceerde lichttechniek. Door onze robot-camera’s hebben de gasten het gevoel dat zij zich écht in een huiskamer bevinden in plaats van in een filmstudio. 
Virtual Greenscreen en Greenscreen studio’s lenen zich uitstekend voor allerhande videoprojecten. Denk hierbij aan webinars met een interactieve achtergrond en veel visuele elementen, webcasts vanuit een unieke omgeving maar ook voor entertainment livestreams zoals quizzen, muzikaal entertainment of kookworkshops.

Studio 4 is onze kleine Green Screen studio. Deze studio is voorzien van alle techniek om een greenscreen uitzending te maken van topniveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online quiz, een webinar of andere presentatie, waarbij het gewenst is dat de presentator voor een digitale achtergrond presenteert.

Techniek & Personeel

Het team van Q Broadcasting staat klaar om jouw online event te realiseren. In onze Black Box Studio is het mogelijk om honderden verschillende vormen van entertainment te livestreamen door middel van high-end cameratechniek. Ons kundige personeel denkt proactief mee over de invulling van jouw online evenement en zorgt er, samen met jou voor, dat alle kijkers een online evenement beleven zoals nooit tevoren. 

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gastvrijheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Maak de studio’s van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende videoproject en ontdek de mogelijkheden!