De Q Broadcasting studio's | Online events

Eindeloze mogelijkheden voor jouw (online) opname

Bekijk onze studio's

De Talkshow setting in Studio 1 is dé plek waar het mogelijk is om op ontspannen wijze het gesprek aan te gaan. Remote camera’s, een uniform en rustig ogend decor en eindeloze belichtingsmogelijkheden maken deze studio bijzonder geschikt voor talkshows. Onze regie bevindt zich in een andere ruimte, dus kan er ongedwongen worden gediscussieerd en gesproken. De Talkshow setting in Studio 1 is een ware turn-key oplossing voor jouw talkshow project.

In onze huiskamersetting van Studio 2 draait alles om ongedwongenheid: geen hectiek op de set, geen camera-operators en dus: ontspanning. Onze huiskamersetting is voorzien van rustig ogend doch sprekend meubilair, decor en geavanceerde lichttechniek. Door onze robot-camera’s hebben de gasten het gevoel dat zij zich écht in een huiskamer bevinden in plaats van in een filmstudio. Dit maakt Studio 2 de beste locatie voor jouw volgende online event, interview, webcast of voor het geven van een informele webinar.
Virtual Greenscreen en Greenscreen studio’s lenen zich uitstekend voor allerhande videoprojecten. Denk hierbij aan webinars met een interactieve achtergrond en veel visuele elementen, webcasts vanuit een unieke omgeving maar ook voor entertainment livestreams zoals quizzen, muzikaal entertainment of kookworkshops.

Studio 4 is onze kleine Green Screen studio. Deze studio is voorzien van alle techniek om een greenscreen uitzending te maken van topniveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online quiz, een webinar of andere presentatie, waarbij het gewenst is dat de presentator voor een digitale achtergrond presenteert.

Greenscreen techniek bij Q Broadcasting

Techniek & Personeel

Het team van Q Broadcasting staat klaar om jouw online event of opname te realiseren. In onze opnamestudio is het mogelijk om honderden verschillende vormen van uitzendingen te livestreamen of vast te leggen door middel van high-end cameratechniek. Ons kundige personeel denkt proactief mee over de invulling van jouw opname of online evenement en zorgt er, samen met jou voor, dat alle kijkers de opname of het online evenement beleven zoals nooit tevoren.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte