Case

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Omschrijving

Het Grote Corona Spreekuur

Het Corona Spreekuur bij Q Broadcasting

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Vanuit onze eigen Q Broadcasting Studios presenteerde Jeroen Pauw samen met Ajouad El-Miloudi het succesvolle Grootste Coronaspreekuur namens Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. De uitzending duurde circa 2 uur en 15 minuten. ‘Wanneer werkt een medicijn tegen corona goed genoeg?’, ‘wat zijn de behandelmogelijkheden?’ en ‘hoe kan een coronavaccin veilig zijn, als het proces nu zo snel gaat?’.

Het coronavirus houdt Nederland sinds maart in zijn greep, en nu de eerste behandelingen beschikbaar zijn en we dichter bij een vaccin komen, neemt ook het aantal vragen toe. Tijdens deze live-uitzending geeft medicijnautoriteit CBG de kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen die bij hen leven. Dé experts op het gebied van coronamedicijnen en -vaccins zitten klaar om antwoord te geven en gaan de discussie aan over de onderwerpen die op dit moment spelen. 

Uitvoering

Details

Deze Speciale interactieve talkshow over medicijnen en vaccins, waarin o.a. Hugo de Jonge (VWS), Diederik Gommers (NIVC), Jaap van Dissel (RIVM) en Ton de Boer (CBG) te gast waren is in zijn geheel terug te zien op YouTube!

Highlights

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte