Entertainment

Online events met een onvergetelijk programma

Beleving is wat telt

Online events van A-tot-Z

Steeds vaker worden er online events georganiseerd. Kies je voor de opname studio’s van Q Broadcasting, dan hebben we tientallen mogelijkheden om jouw programma vorm te geven. Denk hierbij aan:

  • Quizzen (in samenwerking met ons dochterbedrijf Quizzzit!)
  • Workshops
  • Muziek
  • Cabaret
  • Entertainment

Online quiz

Iets organiseren waarbij mensen niet hoeven te reizen en tóch het gevoel van een fysiek event kunnen hebben? We helpen je er graag mee. Vanuit ons dochterbedrijf Quizzzit verzorgen we de leukste digitale quizzen voor alle doelgroepen! Quizzzit is dé specialist op het gebied van interactieve quizzen waar nog lang over na gepraat wordt. Live vanuit de studio bij Q Broadcasting, wordt je meegenomen in deze spraakmakende pubquiz. Je smartphone fungeert als stemkastje en je kijkt digitaal mee vanuit elke gewenste locatie! 

Live DJ's

Onze DJ’s zijn perfect als dé warm-up act of afterparty van de opnames van jouw online evenement. Deze vlotte act is de ideale binnenkomer van iedere quiz, workshop of zakelijke bijeenkomst. Tijdens hun set kan er gechat worden en krijgen de kijkers de ruimte om zich gereed te maken voor wat er komen gaat. Tijdens de afterparty verzorgen ze de perfecte muzikale omlijsting voor de digitale afterparty.

Opname studio’s voor elk doeleinde

Voor de organisatie van jouw online event, hybride evenement of televisie opname zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij aan een quiz voor je collega’s, live muziek of een cocktailworkshop. Maar er is meer: onze opnamestudio’s lenen zich ook uitstekend voor een spelshow, cabaratier of artiest. We organiseren jouw evenement van A-tot-Z. Van zakelijke presentatie als opening, tot virtuele high-tea in het middenstuk en een spetterende DJ als slot. Alles onder één dak, opnemen én uitzenden in een ongedwongen sfeer.

De studio's

In ons studiocomplex vind je ongetwijfeld de juiste setting voor jouw online event. Of het nu dagelijkse kost voor je is of de allereerste keer: bij Q Broadcasting begeleiden we je van A-tot-Z als het gaat om jouw webcast. Onze moderne studio’s variëren van huiskamer-setting tot talkshow-setting, maar beschikken daarnaast ook over Virtual Greenscreen en Greenscreen techniek. Zo geven we de juiste vorm aan jouw online event en realiseren we samen dat jouw event een succes wordt.

Onze cases

Een online event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studios zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor je online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende online event.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor online entertainment!

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.