Webinars & Webcasts

Een webinar of webcast is een online uitzending, mét of zonder interactie, voor een groot of klein publiek.

Webcasts en webinars zijn bijzonder geschikt voor:

  • Bedrijfspresentaties
  • E-learning trainingen
  • Productintroducties
  • Marketingcommunicatie
  • Persconferenties

Q's Webinar Tool

De kwaliteit van Qbroadcasting is hoger dan bij andere bedrijven die webinars aanbieden. De webinars van Qbroadcasting kunnen daarom ook wel Webinar+ worden genoemd.

Met Q’s Webinar Tool organiseer jij moeiteloos interactieve webinars die boeien en converteren.

Bereik je publiek, waar ook ter wereld, en deel je expertise in real-time. Verhoog je impact en versterk je klantrelaties met deze gebruiksvriendelijke en veelzijdige tool.

Over Webcasts en Webinars

Q’s webcast-oplossing tilt jouw presentatie naar een wereldwijd niveau. Met enkele kliks zend jij live uit naar kijkers overal ter wereld, of het nu op een smartphone, laptop of tablet is. Jouw boodschap is overal en altijd toegankelijk.

De opnamefunctie vergroot je bereik nog verder; kijkers kunnen jouw webcast herbeleven op hun eigen tijd. En voor momenten waarop interactie telt, maakt ons webinarplatform live dialoog en feedback mogelijk, zowel online als in hybride vormen. 

Q’s biedt je de vrijheid om je presentaties aan te passen aan jouw stijl, terwijl je publiek geniet van professionele, moeiteloze toegang. Met ons platform is jouw verhaal niet alleen gehoord, maar ook gezien en beleefd.

Toepassingen

Kies voor een webcast als je jouw boodschap breed wilt verspreiden, zoals bij productdemonstraties of bedrijfsupdates, waarbij eenrichtingscommunicatie volstaat. Het is ideaal om snel en efficiënt een groot publiek te bereiken.

Ga je voor interactie, zoals bij het bespreken van jaarplannen of het organiseren van participatieve klantevents, dan is een webinar de juiste keuze. Webinars stellen je in staat om live vragen te beantwoorden en direct met je publiek in gesprek te gaan, wat ze perfect maakt voor samenwerking en diepgaande discussies.

Onze 4 Zekerheden

Waaronder Bulls & Bears op RTL Z. Zekerheid van de hoogste kwaliteit.

Wel of geen ervaring? We got you coverd. Van de eerste keer op camera tot het draaiboek van een webinar.

Naast onze studio’s beschikken we over een visagie ruimte, bar en meeting rooms.

Onze studio’s zijn volledig naar wens aan te passen, van decor tot inrichting.