Online trainingen

interactief en educatief

Online trainingen met impact

Bij Q Broadcasting kun je uitstekend terecht voor jouw online training. Onze trainingstudio’s lenen zich namelijk perfect voor:

  • Trainingen met GreenScreen techniek
  • Het gebruik met attributen
  • Trainingen met interactie
  • Online academy’s en cursussen
  • Quizzen
Samsung webinar bij Q Broadcasting

Online trainingen bij Q Broadcasting

Een goede online training geef je in een opname studio waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Of het nu gaat om directe interactie met de kijker, hoogwaardige graphics, de ruimte om fysiek trainingsmateriaal in beeld te brengen of de juiste begeleiding tijdens het gehele project: bij Q Broadcasting geef je een online training op topniveau. In onze trainingsstudio’s bieden we uitkomst als het gaat om live trainingen, een of meerdere opnames voor bijvoorbeeld een e-learning module of cursus of een interactieve workshop.

Mogelijkheden

Opname studio met eigen software
Met onze eigen broadcasting software, zijn we in staat om online trainingen van hoog niveau uit te zenden. Vanuit onze regie verzorgen we live Q&A’s in, maken we polls en hebben we de mogelijkheid voor kijkers om in te bellen en beheren wij de chatfunctie. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kennisoverdracht maximaal benut wordt en dat de training vanuit onze opname studio impact maakt. Zo blijft de kijker geboeid en de training zo effectief als mogelijk.

Samsung in de studio bij Q Broadcasting

De studio's

De Trainingsstudio’s
Bij onze opname studio’s vind je ongetwijfeld de juiste setting voor jouw online training Onze moderne studio’s variëren van huiskamer-setting tot talkshow-setting, maar beschikken daarnaast ook over Virtual Greenscreen en Greenscreen techniek. Zo geven we de juiste vorm aan jouw online training en realiseren we samen dat jouw training een succes wordt. Of het nu dagelijkse kost voor je is of de allereerste keer: bij Q Broadcasting begeleiden we je van A-tot-Z als het gaat om de opname van jouw online training.

Onze cases

Een online training bij Q Broadcasting

Eindeloze interactiemogelijkheden

Onze software biedt uitkomst als het gaat om interactie met de kijker tijdens de online training.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online training aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online training, opgenomen en uitgezonden vanuit een state-of-the-art studio.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor je online training.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende online training.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw project!

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte