Sogeti

Sogeti zet maandelijks webinars in als een dynamisch platform om medewerkers wereldwijd te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie. Door een wisselende line-up van gasten, zowel aan tafel als via live verbindingen met de studio, stimuleert Sogeti actieve deelname van het personeel door interactieve stellingen en vraagstukken. De uitzendingen, die over de hele wereld worden bekeken, zijn op maat gemaakt en reflecteren de unieke huisstijl van Sogeti voor een herkenbare en professionele kijkervaring.

Highlights van de case

Play Video

Sogeti’s jaarlijkse Sinterklaasviering werd een interactief spektakel met een live-uitzending vanuit onze eigen studio’s, waarbij medewerkers en hun gezinnen vanuit huis deelnamen aan de festiviteiten. Studio 1 werd speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een feestelijke Pakjeskamer, waar Sinterklaas en zijn Pieten een betoverende kindershow verzorgden met de thuis bezorgde geschenken als stralend middelpunt.

Bovendien brachten we de viering naar de huizen van onze medewerkers, waar op locatie opnames plaatsvonden die het feestelijke gevoel versterkten. Vanuit Studio 2 gaf de Knutselpiet live instructies voor het vervaardigen van diverse Sinterklaas-surprises, wat zorgde voor een creatieve en educatieve twist.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door onze eigen DJ-Piet, die voor en na de show live de favoriete Sinterklaasliedjes ten gehore bracht. Dit zorgde voor een onvergetelijke en muzikale sfeer die het Sinterklaasfeest bij Sogeti tot een unieke ervaring maakte voor jong en oud.

Onze 4 zekerheden

Waaronder Bulls & Bears op RTL Z. Zekerheid van de hoogste kwaliteit.

Wel of geen ervaring? We got you coverd. Van de eerste keer op camera tot het draaiboek van een webinar.

Naast onze studio’s beschikken we over een visagie ruimte, bar en meeting rooms.

Onze studio’s zijn volledig naar wens aan te passen, van decor tot inrichting.

ARE YOU
READY TO QREATE?

Met veel trots werken wij voor:

Zullen wij je terugbellen?

"*" indicates required fields