College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Deze Speciale interactieve talkshow over medicijnen en vaccins, waarin o.a. Hugo de Jonge (VWS), Diederik Gommers (NIVC), Jaap van Dissel (RIVM) en Ton de Boer (CBG) te gast waren is in zijn geheel terug te zien op YouTube.

Highlights van de case

Play Video

In onze Q Broadcasting Studios faciliteerden we het toonaangevende Grootste Coronaspreekuur, vakkundig gepresenteerd door Jeroen Pauw en Ajouad El-Miloudi, in opdracht van Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Gedurende een uitgebreide sessie van ruim twee uur, werden urgente vragen aangaande coronabehandelingen en vaccinontwikkelingen behandeld, zoals de effectiviteit van medicijnen tegen corona, actuele behandelmogelijkheden en de veiligheid van versneld ontwikkelde vaccins.

In deze periode waarin het coronavirus Nederland blijft beïnvloeden en de eerste behandelingen toegankelijk worden, groeit de behoefte aan duidelijke informatie. Deze live-uitzending bood kijkers een unieke kans om rechtstreeks vragen te stellen aan de medicijnautoriteit CBG. Topexperts op het gebied van coronamedicatie en vaccinatie waren aanwezig om inzicht te geven en discussies te voeren over actuele thema’s. De volledige sessie is beschikbaar voor belangstellenden die verdieping zoeken in de voortdurende ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Onze 4 zekerheden

Waaronder Bulls & Bears op RTL Z. Zekerheid van de hoogste kwaliteit.

Wel of geen ervaring? We got you coverd. Van de eerste keer op camera tot het draaiboek van een webinar.

Naast onze studio’s beschikken we over een visagie ruimte, bar en meeting rooms.

Onze studio’s zijn volledig naar wens aan te passen, van decor tot inrichting.

ARE YOU
READY TO QREATE?

Met veel trots werken wij voor:

Zullen wij je terugbellen?

"*" indicates required fields