Studio | TV

De studio​

De Talkshow setting in Studio 1 is dé plek waar het mogelijk is om op ontspannen wijze het gesprek aan te gaan. Remote camera’s, een uniform en rustig ogend decor en eindeloze belichtingsmogelijkheden maken deze studio bijzonder geschikt voor talkshows. Onze regie bevindt zich in een andere ruimte, dus kan er ongedwongen worden gediscussieerd en gesproken. De Talkshow setting in Studio 1 is een ware turn-key oplossing voor jouw talkshow project.

Toepassingen

De Talkshow setting leent zich goed voor webinars, webcasts en televisie. Van een talkshow over finance tot een discussieprogramma over sport: de mogelijkheden zijn eindeloos. De Talkshow setting maakt van ieder format een format van TV kwaliteit. Bij Q Broadcasting draait het allemaal om recorden in een ongedwongen klimaat, wat ons betreft hét geheim achter een goede talkshow.

Techniek & personeel​

Door onze state-of-the-art techniek in Studio 1 passen we de setting geheel naar wens aan naar de looks van jouw opname. Ons kundige regie- en schakelpersoneel zorgt ervoor dat geen enkel moment gemist wordt en begeleid je naadloos door de recording heen. De presentator heeft een afkijkscherm  en het geheel wordt vastgelegd door muisstille camera’s. We doen er alles aan om jouw videoproject tot een groot succes te maken!

Een online event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studios zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende digitale evenement.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Zullen wij je terugbellen?