recorden in topkwaliteit

Televisie op wereldniveau

Onze state-of-the-art studio’s lenen zich uitstekend voor televisieopnames in de breedste zin van het woord, denk hierbij aan:

  • Talkshows
  • Spelshows
  • Nieuwsprogramma’s
  • Kookprogramma’s
  • Thuiswinkelprogramma’s

Televisie bij Q Broadcasting

In de huidige wereld van online is televisie nog steeds een ‘hot item’. Steeds vaker wordt televisie echter ook online aangeboden, live of op terugkijk-basis. Bij een televisieopname komt minstens zoveel kijken als bij een opname voor online. Belangrijk hierbij is de juiste begeleiding en ervaring om jouw format succesvol te maken in beeld en geluid. De studio’s van Q Broadcasting beschikken over eindeloze mogelijkheden, een ruime opzet en alle faciliteiten die het mogelijk maken om jouw format goed vast te leggen.

Mogelijkheden

Televisie opnames bij Q Broadcasting kent een breed spectrum aan mogelijkheden. Onze talkshow-setting leent zich uitstekend voor talkshows omtrent zakelijke onderwerpen, waar onze huiskamer-setting zich uitstekend leent voor een informelere talkshow in de vorm van bijvoorbeeld een interview. Onze Virtual Green Screen studio’s zijn bijzonder geschikt voor spelshows, kookprogramma’s en meer formats waarbij maximale flexibiliteit in decor en visuals gewenst is. Een ervaren team aan professionals zorgt samen met jou voor de maximale kijkbeleving.

De studio's

In ons studiocomplex vind je ongetwijfeld de juiste setting voor jouw televisie opname. Of het nu dagelijkse kost voor je is of de allereerste keer: bij Q Broadcasting begeleiden we je van A-tot-Z als het gaat om jouw webcast. Onze moderne studio’s variëren van huiskamer-setting tot talkshow-setting, maar beschikken daarnaast ook over Virtual Greenscreen en Greenscreen techniek. Zo geven we de juiste vorm aan jouw televisie opname en realiseren we samen dat jouw format een succes wordt.

Onze cases

Een TV-opname bij Q Broadcasting

Eigen presentatoren of externe presentatoren

Neem zelf plaats aan het hoofd van de tafel plaats of kies je één van onze presentatoren of BN'ers voor jouw volgende televisie uitzending.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw televisie uitzending aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele televisie uitzending, opgenomen en uitgezonden vanuit een state-of-the-art studio

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor je televisie opname

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende televisie project.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw project!

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.