Studio 1 | Talkshowsetting

Dé turn-key studio voor jouw talkshow uitzending.

Professioneel, eigentijds en flexibel

De studio

De Talkshow setting in Studio 1 is dé plek waar het mogelijk is om op ontspannen wijze het gesprek aan te gaan. Remote camera’s, een uniform en rustig ogend decor en eindeloze belichtingsmogelijkheden maken deze studio bijzonder geschikt voor talkshows. Onze regie bevindt zich in een andere ruimte, dus kan er ongedwongen worden gediscussieerd en gesproken. De Talkshow setting in Studio 1 is een ware turn-key oplossing voor jouw talkshow project.

Toepassingen

De Talkshow setting leent zich goed voor webinars, webcasts en televisie. Van een talkshow over finance tot een discussieprogramma over sport: de mogelijkheden zijn eindeloos. De Talkshow setting maakt van ieder format een format van TV kwaliteit. Bij Q Broadcasting draait het allemaal om recorden in een ongedwongen klimaat, wat ons betreft hét geheim achter een goede talkshow.

Techniek & personeel

Door onze state-of-the-art techniek in Studio 1 passen we de setting geheel naar wens aan naar de looks van jouw opname. Ons kundige regie- en schakelpersoneel zorgt ervoor dat geen enkel moment gemist wordt en begeleid je naadloos door de recording heen. De presentator heeft een afkijkscherm  en het geheel wordt vastgelegd door muisstille camera’s. We doen er alles aan om jouw videoproject tot een groot succes te maken!

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.