Studio 3 | Virtual Greenscreen Studio

Ervaar de eindeloze mogelijkheden

Jouw presentatie, waar dan ook

Virtual Greenscreen studio

Met onze Virtual Greenscreen studio is het mogelijk om met meerdere camera’s een virtuele wereld te creëren waarin jij jouw webinar, webcast of andere presentatie geeft. Door middel van slimme IT-software en high-tech camera apparatuur maken we een virtuele omgeving die volledig past bij jouw uitzending.

Greenscreen studio

In onze Greenscreen studio presenteer je voor een Greenscreen. Hiermee kunnen we de achtergrond van jouw presentatie softwarematig ontwerpen en aanpassen. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, van een presentatie in een virtuele TV studio tot een weerbericht voor de Eiffeltoren. Onze Greenscreen studio is een turn-key oplossing voor jouw virtuele videoproject.

Toepassingen

Virtual Greenscreen en Greenscreen studio’s lenen zich uitstekend voor allerhande videoprojecten. Denk hierbij aan webinars met een interactieve achtergrond en veel visuele elementen, webcasts vanuit een unieke omgeving maar ook voor entertainment livestreams zoals quizzen, muzikaal entertainment of kookworkshops.

Techniek & personeel

Onze Virtual Greenscreen en Greenscreen studio’s zijn voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van Chroma Key. Vanuit onze regieruimte coördineren en schakelen we jouw recording in één van de Greenscreen studio’s. We begeleiden je in het voortraject, tijdens de opname en verzorgen de editing zodat het geheel een perfecte weergave wordt van jouw presentatie!

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.