Studio 2 | Huiskamersetting

Ongedwongen het gesprek aan gaan

Alles wat een huiskamer hoort te hebben

De studio

In onze huiskamersetting van Studio 2 draait alles om ongedwongenheid: geen hectiek op de set, geen camera-operators en dus: ontspanning. Onze huiskamersetting is voorzien van rustig ogend doch sprekend meubilair, decor en geavanceerde lichttechniek. Door onze remote camera’s hebben de gasten het gevoel dat zij zich écht in een huiskamer bevinden in plaats van in een filmstudio. 

Toepassingen

De huiskamersetting leent zich uitstekend voor iedere gelegenheid waarbij op laagdrempelige, informele wijze het gesprek aan gegaan kan worden. Denk hierbij aan interviews, webinars en talkshows waar de sfeer wat huiselijker moet zijn. Opnemen in een ongedwongen klimaat, daar draait het wat ons betreft om.

Ontspannen opname bij Q Broadcasting
XYZ camera Q Broadcasting

Techniek & personeel

Ons kundige personeel draagt zorg voor de totale regie en voorbereidingen op de set. Onze regieruimte bevind zich niet op de set, dit zorgt ervoor dat er tijdens de opname geen personeel aanwezig is waar het gesprek aangegaan wordt. Met de nieuwste cameratechniek, een afkijkscherm voor de presentator en uitstekende belichting zetten we jouw project haarscherp vast op beeld. We begeleiden je naadloos door de opname heen en zorgen er samen voor dat het een succes wordt!

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte