Studio | Webinar

De studio's

Of je nu een webcast of webinar gaat organiseren, bij Q Broadcasting vind je altijd een studio setting die bij jouw wensen past. Of het nu dagelijkse kost voor je is of de allereerste keer: bij Q Broadcasting begeleiden we je van A-tot-Z als het gaat om jouw webcast of interactieve webinar.

Onze moderne studio’s variëren van huiskamer-setting tot talkshow-setting, maar beschikken daarnaast ook over Virtual Greenscreen en Greenscreen techniek. Zo geven we de juiste vorm aan jouw webcast of webinar en realiseren we samen dat jouw event een succes wordt.

Over webcasts en webinars

Een webcast is een uitzending die op het web wordt uitgezonden met behulp van een streamingplatform. In tegenstelling tot een webinar, kenmerkt een webcast zich door een enkele presentator die zijn of haar presentatie gemakkelijk kan uitzenden naar iedereen die toegang heeft tot internet. Kijkers van een online webcast kunnen op verschillende devices kijken en luisteren naar de spreker.

Een webcast kan eenvoudig worden opgenomen en later worden teruggekeken. Zo vergroot je met een webcast het bereik naar je publiek. Wereldwijd en zonder limitaties. Bij een webinar heb je vaak meer interactie met het live of online publiek. Een webinar organiseren kan ook heel goed hybride.

Toepassingen

Webcasts worden in verschillende vormen gebruikt. Op zakelijk vlak worden webcasts veel voor intern gebruik ingezet, denk hierbij aan online trainingen, productdemonstraties of om in contact te komen en te blijven met externe werknemers. Ook extern kan een webcast uitkomst bieden, denk hierbij aan klantenservice en ondersteuning door middel van audio en video of aan persconferenties. Een interactieve webinar organiseer je voor bijvoorbeeld de presentatie van de jaarplannen aan alle collega’s, team meetings of klantevents.

Een online event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studios zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende digitale evenement.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Zullen wij je terugbellen?