Studio 4 | Greenscreen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Presentatie en entertainment op topniveau

Greenscreen studio opname bij Q Broadcasting

Greenscreen Studio

Onze Greenscreen studio laat je presenteren in welke omgeving dan ook. Met Greenscreen techniek stellen we onszelf in staat om een presentatie te voorzien van een digitale achtergrond, graphics en meer. In deze kleine maar zeer veelzijdige studio maken we jouw presentatie van topniveau: spraakmakend en met impact.

Toepassingen

De kleine Greenscreen studio leent zich uitstekend voor presentaties en quizzen. Tevens wordt deze studio vaak ingezet in combinatie met studio 1,2 of 3 voor bijvoorbeeld een aanvullende presentatie vanuit een andere omgeving, een inbel-moment of intermezzo. De studio is voorzien van high-tech audio- en videoapparatuur en is turn-key. Klaar voor jouw volgende videoproject!

Techniek & personeel

Onze Greenscreen studio is voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van Chroma Key. Vanuit onze regieruimte coördineren en schakelen we jouw uitzending in de Greenscreen studio. We begeleiden je in het voortraject, tijdens de opname en verzorgen de editing zodat het geheel een perfecte weergave wordt van jouw presentatie!

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze mogelijkheden

Ontdek de services van Q Broadcasting.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte