Studio | Setting

De setting

In onze huiskamersetting van Studio 2 draait alles om ongedwongenheid: geen hectiek op de set, geen camera-operators en dus: ontspanning. Onze huiskamersetting is voorzien van rustig ogend doch sprekend meubilair, decor en geavanceerde lichttechniek. Door onze remote camera’s hebben de gasten het gevoel dat zij zich écht in een huiskamer bevinden in plaats van in een filmstudio.

Toepassingen

De huiskamersetting leent zich uitstekend voor iedere gelegenheid waarbij op laagdrempelige, informele wijze het gesprek aan gegaan kan worden. Denk hierbij aan interviews, webinars en talkshows waar de sfeer wat huiselijker moet zijn. Opnemen in een ongedwongen klimaat, daar draait het wat ons betreft om.

De studio's

Ons kundige personeel draagt zorg voor de totale regie en voorbereidingen op de set. Onze regieruimte bevind zich niet op de set, dit zorgt ervoor dat er tijdens de opname geen personeel aanwezig is waar het gesprek aangegaan wordt. Met de nieuwste cameratechniek, een afkijkscherm voor de presentator en uitstekende belichting zetten we jouw project haarscherp vast op beeld. We begeleiden je naadloos door de opname heen en zorgen er samen voor dat het een succes wordt!

Een online event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studios zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende digitale evenement.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Zullen wij je terugbellen?