Studio | Online

Over online events

Een online event is een perfecte manier om digitaal een boodschap opver te brengen naar je team, collega’s of partners. Wil je een eenmalig online event organiseren of meerdere sessies? Alles is mogelijk. Met onze Q Broadcasting software kun je break-outs toevoegen en allerlei andere vormen van interactie met een presentator én met elkaar. Wil je ook gasten live in de studio tijdens je online event? Bij Q Broadcasting kun je ook kiezen voor een hybride evenement.

Toepassingen

Heb je een zakelijk programma? Dan is een online event wellicht wat voor jou. Denk hierbij aan een online kick-off na de zomer of in het nieuwe jaar, een eindejaars evenement of de presentatie van een nieuw product aan personeel, partners of klanten. Maar ook aankondigingen die impact moeten maken en naar een grote groep mensen tegelijk gedaan moeten worden kun je organiseren als online event. Bij Q Broadcasting organiseren we regelmatig online events met met break-out sessies, waar collega’s met elkaar het gesprek aan kunnen gaan of aan de slag kunnen met een digitale workshop.

De studio's

In ons studiocomplex vind je ongetwijfeld de juiste setting voor jouw online event. Of het nu dagelijkse kost voor je is of de allereerste keer: bij Q Broadcasting begeleiden we je van A-tot-Z als het gaat om jouw online event. Onze moderne studio’s variëren van huiskamer-setting tot talkshow-setting, maar beschikken daarnaast ook over Virtual Greenscreen en Greenscreen techniek. Zo geven we de juiste vorm aan jouw online event en realiseren we samen dat jouw webinar een succes wordt.

Een online event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studios zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende digitale evenement.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Zullen wij je terugbellen?