Studio | Livestream

Over livestream

Het woord ‘live’ slaat op het feit dat de gebeurtenis op het zelfde moment vertoond wordt als dat het plaatsvind. Door middel van livestreaming kunnen we gebeurtenissen vastleggen op beeld en geluid en direct uitzenden naar een livestream platform. Dit kan een intern platform zijn, maar bijvoorbeeld ook YouTube of Vimeo. Livestreaming leent zich voor zakelijke presentaties erg goed, omdat hierin bijvoorbeeld ook beeld van PowerPoint presentaties verwerkt kan worden. Kijkers ontvangen voordat de livestream begint een link die ze kunnen openen, waarmee ze direct toegang krijgen tot de uitzending, mits zij beschikken over een werkende internetverbinding.

Toepassingen

Livestreaming kan breed worden ingezet. Of het nu gaat om het live uitzenden van een webcast of webinar, of het inzetten van een livestream voor een online event. Zakelijk gezien worden livestreams veel ingezet als evenementregistratie tool voor bijvoorbeeld congressen of seminars, maar ook voor trainingen, studioprogramma’s (zoals TV-uitzendingen) en vergaderingen. Ons technisch personeel zorgt ervoor dat het geheel continu in beeld wordt gebracht zoals gepland.

De studio's

In ons studiocomplex vind je ongetwijfeld de juiste setting voor jouw livestream. Of het nu dagelijkse kost voor je is of de allereerste keer: bij Q Broadcasting begeleiden we je van A-tot-Z als het gaat om jouw webcast. Onze moderne studio’s variëren van huiskamer-setting tot talkshow-setting, maar beschikken daarnaast ook over Virtual Greenscreen en Greenscreen techniek. Zo geven we de juiste vorm aan jouw livestream en realiseren we samen dat jouw livestream een succes wordt.

Een online event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studios zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende digitale evenement.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Zullen wij je terugbellen?