Studio | Greenscreen

Greenscreen studio

Onze Greenscreen studio laat je presenteren in welke omgeving dan ook. Met Greenscreen techniek stellen we onszelf in staat om een presentatie te voorzien van een digitale achtergrond, graphics en meer. In deze kleine maar zeer veelzijdige studio maken we jouw presentatie van topniveau: spraakmakend en met impact.

Toepassingen

De kleine Greenscreen studio leent zich uitstekend voor presentaties en quizzen. Tevens wordt deze studio vaak ingezet in combinatie met studio 1,2 of 3 voor bijvoorbeeld een aanvullende presentatie vanuit een andere omgeving, een inbel-moment of intermezzo. De studio is voorzien van high-tech audio- en videoapparatuur en is turn-key. Klaar voor jouw volgende videoproject!

Techniek & personeel​

Onze Greenscreen studio is voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van Chroma Key. Vanuit onze regieruimte coördineren en schakelen we jouw uitzending in de Greenscreen studio. We begeleiden je in het voortraject, tijdens de opname en verzorgen de editing zodat het geheel een perfecte weergave wordt van jouw presentatie!

Een online event bij Q Broadcasting

Volledige begeleiding

We begeleiden je van A-tot-Z en realiseren jouw professionele online event, opgenomen vanuit een state-of-the-art studio.

Enthousiast team

Onze mensen kunnen niet wachten om met jouw online event aan de slag te gaan, waarbij we samen voor succes gaan.

Moderne studio’s

Onze studios zijn voorzien van de nieuwste AV- en cameratechniek, spraakmakende decors en een stukje Brabantse gastvrijheid.

Bereikbaar en ruim

Q Broadcasting vind je in Udenhout, bij Tilburg. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het complex is ruim opgezet.

Geheel in jouw stijl

We bieden eindeloze mogelijkheden tot branding en gieten onze studio’s in jouw jasje voor jouw online event.

Turn-key solution

Onze studio’s zijn turn-key en klaar om gebruikt te worden voor jouw spraakmakende digitale evenement.

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Zullen wij je terugbellen?