Dagvoorzitters en presentatoren

professionele presentatoren en presentatrices

Laat jouw uitzending presenteren door onze dagvoorzitter

Bij Q Broadcasting beschikken we over een aantal professionele dagvoorzitters en presentatoren, die jouw uitzending naadloos aan elkaar presenteert. Elk met een eigen karakter, maar sterke expertise in hun vakgebied. Laat je inspireren!

Gerben van Driel

Gerben van Driel (1978) werkte eerst in het bedrijfsleven (o.a. ABN Amro) voordat hij besloot een TV-carrière na te gaan jagen. Hij begon als programmamaker bij de lokale TV. Groeide door richting Hilversum. Maakte zijn debuut als interviewer en presentator voor Powned (NPO 3). Om daarna zijn zakelijke achtergrond en TV-ervaring te combineren als programmamaker en presentator bij RTL Z.

Tegenwoordig presenteert hij online events. En werkt hij als zelfstandig communicatietrainer voor het bedrijfsleven. Met zijn zakelijke achtergrond en journalistieke ervaring is Gerben als geen ander in staat om uw zakelijke event te leiden.  Hij leeft zich altijd enorm in. Bereid zich goed voor. Is creatief. Weet uw organisatie en uw uitdagingen pijlsnel te doorgronden. Om daar vervolgens met zijn informele stijl op een prettige, amusante en inhoudelijke manier het gesprek over aan te gaan aan onze talkshowtafel.

Annemarie Brüning

Annemarie Brüning is presentatrice en dagvoorzitter. Als ervaren presentatrice kan zij zich inleven in uw wensen. Van een online talkshow, bedrijfsfilm, zakelijke tv-format of een e-learning tot het presenteren van een tv-programma of nieuwsuitzending. Annemarie is: Uw Presentatrice. Daarnaast brengt ze ook energie, een warme sfeer, een lach en heel veel enthousiasme met zich mee. Bij alle opdrachten probeert Annemarie aangepast haar enthousiasme, vrolijkheid en pit erin te mengen.

Je kunt haar kennen van Hart van Nederland en Shownieuws en als nieuwslezer op Radio 538, Veronica en Skyradio. Ze begon haar carrière in 2011 als presentatrice van het weer en verkeer bij het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland van omroep WNL. Annemarie is energiek, professioneel, vrolijk en ondernemend. Naast haar werk als presentatrice van het weer is ze dan ook snel meer ervaring gaan opdoen in het presentatie-vak op allerlei gebieden. Zo heeft ze veel e-learnings, webinars, online video’s en evenementen gepresenteerd, en in 2017 produceert ze voor RTL4 haar eigen programma HondenTV. 

Annemarie als dagvoorzitter bij Q Broadcasting
Christel de Laat als presentator bij Q Broadcasting

Christel de Laat

Christel de Laat vult al een aantal jaren menig theaterzaal met theatershows en is bekend van Omroep Brabant waar ze TV programma’s heeft en iedere zaterdag te horen is met haar radio show. Als presentator is zij het cement tussen de bouwstenen van uw programma. Van product-presentatie tot spelshow. Van (bedrijfs)feest tot spreekstalmeester op congressen en seminars. Van (podium)interview tot aan- en afkondiging van de artiesten.

Kortom: Verfrissende presentatie met een flinke dosis humor. Gastvrouw Christel de Laat is de steunpilaar van ieder event. Als ijsbreker, als rode, groene of zelfs oranje draad gedurende het event en als functionele sfeermaker om het geheel in goede banen te leiden.

Allround, breed inzetbaar, komisch, scherp van tong en altijd warm en hartelijk.

Cindy de Koning

Verhalen vertellen of de juiste vragen stellen waardoor verhalen tot leven komen, dat is mijn drijfveer. Altijd gedreven vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Of het nu gaat over ingewikkelde materie, politiek of human interest. Een strak gesprek of juist een ‘ vertel eens’,  Met Cindy kun je alle kanten op. 

Altijd goed voorbereid en vol creative ideeen om er een succes van te maken. Met een rugzak vol jarenlange ervaring op het gebied van televisie (NOS Bureau regio, Omroep Brabant, Omroep Gelderland)  en radio maken, verslaan en presenteren. Maar Cindy doet meer. Zo coacht ze talent en sprekers en ontwikkelt ze leertrajecten voor universiteiten en hogescholen en verzorgt ook de trainingen. 

Cindy als dagvoorzitter bij Q Broadcasting

Are you ready to Qreate?

Q Broadcasting is de ultieme uitvalsbasis voor jouw online project.

Ervaar een studio die voorzien is van de nieuwste techniek, kundig personeel en een stukje Brabantse gezelligheid en maak de studio van Q Broadcasting eigen voor jouw volgende online project.

Bekijk onze studio's

Laat je inspireren en ontdek de ruime mogelijkheden.

Start Qreating today! Ontvang een vrijblijvende offerte